×

De één danst in de regen, een ander wordt nat!

10 feb 2020

Heerlijk dat onstuimige weer van de afgelopen dagen, lekker die wind door je haren, ik hou ervan! Op het journaal zag ik mensen wandelen aan het strand tijdens de storm om de wind te trotseren, daar had ik bij kunnen zijn. Hoewel ik liever niet gezandstraald wordt.

 

Onweer, harde wind… de kracht der natuur. Dit kun je van binnenuit je huis aanschouwen, maar als het even kan ga ik toch naar buiten. Ik kan me van vroeger nog herinneren dat ik tijdens onweer met mijn vader buiten ging zitten om alle bliksemflitsen te bekijken. Geweldig! Als het dan echt niet meer kon, gingen we naar binnen. Ik doe het nog steeds, naar buiten de bliksemflitsen bekijken.

 

De natuur in de achterhoek is mooi. Ik hoef de deur maar uit te gaan en sta binnen de kortste keren in een prachtige natuurlijke omgeving. Of onlangs nog, ik wandelde met een vriendin ergens achteraf. Voor de zekerheid een paraplu mee want de voorspellingen waren niet al te goed. Binnen no-time begon het echt te stortregenen met harde windvlagen. Onze paraplu’s gingen alle kanten op, een plek om te schuilen was er niet. We waren kletsnat, maar hadden de slappe lach om de situatie. En heerlijk om die wind om ons heen te hebben, prima energetische schoonmaakbeurt.

 

De quote komt voorbij; “de één danst in de regen, een ander wordt nat”. Bovenstaande situatie past daar letterlijk prima bij. Ondanks de minder goede voorspellingen zijn we toch gegaan en maakten we er wat van. Ondanks dat we kletsnat waren kwam humor meer naar voren, dat gaf er een mooie draai aan. Zo kan de één er van genieten, terwijl een ander van dezelfde omstandigheden chagrijnig zou kunnen worden. Think positive!

 

Ook vandaag kon ik het niet laten om te wandelen in de wind. Heerlijk, I love it!

 

#Positive #kracht #energie #storm #regen 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter bij dit item.

Contact

Business Café
Groenlo

06 28905953
info@business-cafe.nl

BTW nr.: NL101394846B01
KvK: 60790490
KvK voor Centraal Gelderland

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vergeet uw naam niet.
Vergeet uw telefoonnummer niet.
Vergeet uw e-mailadres niet.
Privacycentrum | Copyright by Business Café