×

Nieuw hoofdstuk.

31 jan 2020

Back in business na een periode “in de lappenmand” te hebben gelegen. Wat kan een mens zich beroert voelen!

Onderwijl zijn er veel mooie ontwikkelingen “behind the scenes”. Diegene die mij kennen weten dat ik oog heb voor het gebeuren achter de schermen bij de mens. Dit keer mocht ik bij mezelf stilstaan om dat op te pakken.

Elke keer verrast het me weer wat het je brengen kan om gewoon even stil te staan bij jezelf. Wat doe je eigenlijk? Wat brengt het je? Klopt het nog met je eigen visie, wensen, dromen e.d.? Over dromen gesproken, tijdens zo’n periode komen er heel wat langs, ik droom er wat van af en kan ze ook onthouden.

Mijn wens was meer duidelijkheid te krijgen en naar de buitenwereld zichtbaar te maken. Januari was een maand waarin duidelijkheid naar voren kwam. Ik heb een jaar achter de rug waarin veel mooie dingen gebeurt zijn, ik heb veel geleerd en mooie mensen ontmoet. Een groeispurt waardoor dingen niet meer aansloten bij mijn wensen. Behoefte aan verandering, persoonlijk maar ook op marketing gebied en website. Nieuwe lay-out, nieuwe kleuren, logo, businesscards en ga maar door.

Ik ontmoet nieuwe mensen, ze inspireren me en heb mooie gesprekken die me tevens ook weer verder brengen.  Een nieuw hoofdstuk dient zich aan en ik ben er (heel) blij mee. Over hoofd-stuk gesproken: mijn haar! Verandering. Te lang, ik wilde de schaar erin hebben. Kapster blij, dikke 10 cm eraf. Heerlijk om zo te knippen gaf ze aan. Yes! Ik ben er superblij mee.

Blij met dit nieuwe hoofd-stuk!

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter bij dit item.

Contact

Business Café
Groenlo

06 28905953
info@business-cafe.nl

BTW nr.: NL101394846B01
KvK: 60790490
KvK voor Centraal Gelderland

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vergeet uw naam niet.
Vergeet uw telefoonnummer niet.
Vergeet uw e-mailadres niet.
Privacycentrum | Copyright by Business Café