×

Profiel

De vrouw áchter de onderneemster:

Mijn naam is Inge Eekelder – Wientjes.
Ondernemend – Professional Coach – Gespreksleider – Intuïtief.

Afkomstig uit een echt “ondernemersnest” waardoor de wereld van ondernemen ook bij mijn leven hoorde. Ik heb dan ook het voorrecht gehad om naast de voorkant (onderneming) ook achter de schermen te mogen ervaren hoe alles reilt en zeilt.
Privé & zakelijk werd bij ons thuis gescheiden door een deur. Letterlijk 2 verschillende werelden voor mij. Ik heb veel gefoeterd op die deur……… niet wetende hoe belangrijk deze deur later voor mij zou worden.

Mens en gedrag hebben mij altijd geïnteresseerd. Coachen past daarom helemaal bij me, ik vind het mooi “achter” de persoon te kijken die ik voor me heb in mijn sessies. Hoe laat iemand zich zien naar buiten toe en sluit dat aan bij hoe ze zich écht voelen? Hoe gaat iemand hiermee om en waar kan ik ondersteunen om de balans terug te krijgen.

Ik heb gekozen om de vrouw áchter de onderneemster te steunen vanuit mijn ervaringen als onderneemster zelf en vanwege mijn ervaringen achter de schermen uit het “ondernemersnest”.
Mijn manier van coachen wordt door klanten aangegeven als, doortastend, scherp, met humor, oog voor de mens, confronterend, verhelderend, laagdrempelig. Het brengt o.a. de rust en balans waar ze naar op zoek zijn.

Contact

Business Café
Groenlo

06 28905953
info@business-cafe.nl

BTW nr.: NL101394846B01
KvK: 60790490
KvK voor Centraal Gelderland

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vergeet uw naam niet.
Vergeet uw telefoonnummer niet.
Vergeet uw e-mailadres niet.
Privacycentrum | Copyright by Business Café