×

Profiel

De vrouw áchter de onderneemster:

Mijn naam is Inge Eekelder – Wientjes.
Ondernemend – Professional Coach – Gespreksleider – Teamonderzoeker - Intuïtief - Oog voor dilemma's.

Afkomstig uit een echt “ondernemersnest” heb ik het voorrecht heb gehad om naast de voorkant (onderneming) ook achter de schermen (de mens achter de ondernemer) te kunnen kijken.
Privé & zakelijk werd bij ons gescheiden door een deur. Van jongs af aan is me met de paplepel ingegeven dat wanneer ik de deur door wilde - van privé naar het zakelijk gedeelte - hoe ik me ook voelde, altijd mijn mooie glimlach opzetten en de klant vriendelijk begroeten.

Ik heb de passie gezien voor het ondernemen, maar ook situaties waarin het lastig was die deur door te gaan met een glimlach omdat het door welke reden dan ook lastig was om te schakelen. Als kind was het fasinerend om te zien dat dezelfde persoon aan de éne kant van de deur soms minder prettig in het vel zat en bij het vastpakken van de deur verder liep en veranderde naar een vrolijke, gezellige ondernemer. "Wonder-deur"

Mens en gedrag hebben mij altijd geïnteresseerd. Coachen past daarom helemaal bij me, ik vind het mooi “achter” de persoon te kijken die ik voor me heb. Hoe laat iemand zich zien naar buiten toe en sluit dat aan bij hoe ze zich écht voelen? Hoe gaat iemand hiermee om en waar kan ik ondersteunen om de balans terug te krijgen.

Ik heb gekozen om de vrouw áchter de onderneemster te steunen vanuit mijn ervaringen als onderneemster zelf en vanwege mijn ervaringen achter de schermen uit het “ondernemersnest”.
Mijn manier van coachen wordt door klanten aangegeven als, doortastend, scherp, met humor, oog voor de mens, confronterend, verhelderend, laagdrempelig. Mijn kwaliteit is om de mens achter de onderneemster & professional naar voren te halen, weer in de spotlight te zetten en te laten shinen!

Photo by Rien Viergever

Contact

Business Café
Groenlo

06 28905953
info@business-cafe.nl

BTW nr.: NL101394846B01
KvK: 60790490
KvK voor Centraal Gelderland

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vergeet uw naam niet.
Vergeet uw telefoonnummer niet.
Vergeet uw e-mailadres niet.
Privacycentrum | Copyright by Business Café